Дружење полицајаца са омладином у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Nov.2023, 19:18

Дружење полицајаца са омладином у Новом Саду

Представници Удружења полицајаца и грађана „Безбедна заједница“, у сарадњи са представницима Центра за омладински рад, спровели су радионицу с младима из Новог Сада, под називом „С полицајцима на ТИ“. Фото: Уступљена фотографија Синоћ је у просторијама ЦЗОР десетак младих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << имало прилику да се лично упознају с полицијским службеницима и да разговарају са њима. На овај начин им је приближена полицијска професија, а радило се и на превазилажењу разних предрасуда, стереотипа и погрешних ставова у заједници о полицајцима.
„Како сте постали полицајци? Колико је ризично занимање бити полицајац? Да ли радите и ван радног времена?“ – само су нека од питања на која су представници Удружења имали прилике да одговарају. Такође, и млади учесници радионице су делили своја искуства са полицајцима, мишљења и ставове које су имали о њима, као и све пријатне и мање пријатне ситуације које су доживели.
Један од главних циљева Удружења јесте приближавање полиције грађанима и спровођење заједничких активности у циљу промоције друштвене одговорности и активизма у заједници.
Представници Удружења полицајаца и грађана подсећају грађане да су полицајци њихови анђели чувари и да увек могу да им се обрате за помоћ, савет, али и да само поразговарају о друштвено актуелним темема, као што су имали прилику на синоћној радионици.
U Novom Sadu prvi put na nivou Srbije, održana obuka za komandire i rukovodioce intervencija za dobrovoljne vatrogasne jedinice (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дружење полицајаца са омладином у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.