Лоше време им покварило планове: На Зимзоленду удомљен један пас – без бриге, акција се понавља, а ево и када (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Nov.2023, 16:22

Лоше време им покварило планове: На Зимзоленду удомљен један пас – без бриге, акција се понавља, а ево и када (ФОТО)

Новосадски Зимзоленд свечано је отворен јуче на Тргу слободе и трајаће до 26. децембра. Празнична атмосфера биће употпуњена разноврсним програмом који окупља мноштво посетилаца. Још једна у низу активности која ће се реализовати током трајања манифестације, јесте акција удомљавања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << паса. Фото: НС уживо/Илустрација/Zoohigijena/PrtSc/Новосадски Зимзоленд „ЈКП „Зоохигијена и ветерина Нови Сад“ у сарадњи са „Новосадским Зимзолендом“, данас су у склопу манифестације реализовали акцију удомљавања паса. У периоду од 11.00 часова до 13.00 часова, суграђани су имали могућност упознавања са потенцијалним љубимцем. Због лоших временских услова на Тргу слободе је било мало људи. Успели смо да удомимо само једног пса“, рекао је шеф Прихватилишта за псе Милан Квргић и додао:
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli JKP ZOOHIGIJENA I VETERINA (@jkp_zoohigijena_veterina_ns)


„Планирамо да поновимо акцију 23. децембра у периоду од 11.00 часова до 13.00 часова. Данас смо урадили један веома битан корак. Едуковали смо суграђане о раду нашег предузећа, где се налазимо и где могу да удоме свог пријатеља. Такође, од 1. децембра планирамо опет да реализујемо акцију „фаворит дана“.“
„Gde ćeš za Novu godinu?“ – Novosađani najčešće biraju Krakov, Novi Sad poželjna opcija za strance

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лоше време им покварило планове: На Зимзоленду удомљен један пас – без бриге, акција се понавља, а ево и када (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.