Конкурс Владе Мађарске за студентске стипендије

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Nov.2023, 10:20

Конкурс Владе Мађарске за студентске стипендије

Министарство просвете у сарадњи са Темпус фондацијом Мађарске,  обавештава заинтересоване кандидате је Влада Мађарске расписала конкурс за стипендије за српске држављане за академску 2024/2025. годину. Фото: Pixabay/MészárcsekGergely У питању су стипендије по основу важећих билатералних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << споразума.
Стипендије се односе на основне, мастер, докторске студије, као и на one-tier master’s, non-degree програм, postgraduate specialist training courses.
Рок за аплицирање је 15. јануар 2024. године.
Детаљне информације о самом Конкурсу и условима можете пронаћи на следећем линку. 
Ako ste bili student sigurno ste koristili neku od ovih rečenica

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Конкурс Владе Мађарске за студентске стипендије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.