Из Темерина реаговали на медијске наводе – Темеринци ће добити фабрику воде

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Nov.2023, 13:33

Из Темерина реаговали на медијске наводе – Темеринци ће добити фабрику воде

Председник општине Темерин Младен Зец огласио се поводом медијских навода да је тендер за фабрику воде у Темерину поништен, те најавио да ће фабрика воде у Темерину ипак бити грађена. Фото: Градске инфо „Поводом нетачних навода у медијима у вези са Јавном набавком за изградњу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << постројења за пречишћавање бунарске воде на изворишту Старо Ђурђево обавештавам јавност да је у току стручна оцена пристигле понуде. Општина Темерин није поништила тендер за фабрику воде, “како се дало наслутити”, али јесте зачуђена и изненађена оглушивањем новинара о обавезе да тачно, објективно, потпуно и благовремено известе о догађајима од интереса за јавност“, наводи Зец, уз додатно појашњење.
„Новинар јасно мора правити разлику између чињеница, претпоставки и нагађања, те вам овим путем достављам и чињенице. Након поновљеног поступка, отворена је пристигла понуда у петак 10. новембра, те је у току стручна оцена. Рок за доношење одлуке о додели уговора је 30 дана“, навео је председник општине Темерин и закључио са:
„Темеринци ће добити фабрику воде!“
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Младен Зец (@mladenzec_predsednik)


Privremena izmena autobuske linije broj 32 u Temerinu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Из Темерина реаговали на медијске наводе – Темеринци ће добити фабрику воде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.