Прилика да проверите здравље о трошку државе: Превентивни прегледи данас у Дому здравља на Лиману

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Nov.2023, 14:43

Прилика да проверите здравље о трошку државе: Превентивни прегледи данас у Дому здравља на Лиману

Дом здравља “Нови Сад” придружује се акцији превентивних прегледа Министарства здравља Републике Србије која се организује у 170 здравствених установа широм Србије у недељу 12.11.2023. године у периоду од 08:00 до 16:00 часова. Фото: Градске инфо Превентивни прегледи Дома здравља “Нови >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Сад” организовани су у објекту на Лиману 4 и то: – Мерење телесне масе
– Израчунавање степена ухрањености
– Мерење крвног притиска
– Одређивање глукозе
– Гликозилирани хемоглобин (ХбА1Ц)
– Липидни статус
Лабораторијске анализе се раде од 08:00 до 11:00 часова!
Молимо пацијенте, који желе да ураде лабораторијске анализе, да пре тога не доручкују!
Држава овим прегледима жели да укаже на значај превенције и да превентивне прегледе учини приступачнијим грађанима.
У протеклом периоду рађени су ултразвук дојке, ПСА тест, прегледи штитасте жлезде, као и кардиолошки прегледи са контролом нивоа глукозе, триглицерида и холестерола у крви.
Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Прилика да проверите здравље о трошку државе: Превентивни прегледи данас у Дому здравља на Лиману се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.