ЈКП „Паркинг сервис“ угостио децу из Основне школе „Никола Тесла“

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Nov.2023, 14:04

ЈКП „Паркинг сервис“ угостио децу из Основне школе „Никола Тесла“

ЈКП „Паркинг сервис“ је данас, 2. новембра 2023. године, имало задовољство да угости децу из Основне школе „Никола Тесла“, из Новог Сада. Посета је део акције чији је циљ едукација о познавању и поштовању саобраћајних правила. Фото: ЈКП „Паркинг сервис“ Децу је са радом „паука“, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који је деци био најзанимљивији, упознао „паркиша“ – маскота ЈКП „Паркинг сервис”.
Фото: ЈКП „Паркинг сервис“ Добривоје Марковић, аутор књиге „Мој тата вози паук”, поклонио је деци ову занимљиву и едукативну сликовницу, како би их подсећала на посету овом предузећу.
Фото: ЈКП „Паркинг сервис“ „Необично ми је драго што смо данас имали прилику да угостимо децу из Основне школе „Никола Тесла“. Поред тога што су деца видела како изгледа једно комунално предузеће и како ради чувени „паук“, пре свега нам је циљ да децу подстакнемо и едукујемо о познавању и поштовању саобраћајних правила. Неопходно је континуирано спроводити овакве и сличне акције и ово је мали допринос нашег Предузећа у саобраћајном образовању најмлађих суграђана”, изјавио је Стеван Лугоња, директор ЈКП „Паркинг сервис“ и домаћин ове акције.
Radovi na stadionu RFK Novi Sad do marta sledeće godine, objekat se radi u višem standardu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак ЈКП „Паркинг сервис“ угостио децу из Основне школе „Никола Тесла“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.