Данас у Скупштини Града две седнице! Ево о чему све одлучују новосадски одборници

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Okt.2023, 16:20

Данас у Скупштини Града две седнице! Ево о чему све одлучују новосадски одборници

У Скупштини Града Новог Сада данас се одржавају 43. и 44. седница Скупштина на којој се разматра укупно 51 тачка Скупштине. Фото: НС уживо Заменик градоначелника, Игор Црнобарац, истиче да је прва седница свечаног карактера и на њој ће одборници донети одлуку о додели Октобарске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << награде и Новембарске повеље за 2023. годину. „Поводом ових значајних датума награђујемо најбоље од нас. То су људи који својим свакодневним деловањем дају за пример свима нама како треба волети свој град и како живети и радити за њега. Поред свечаног дела, очекује се и радна седница са 51 тачком на дневном реду. Одборници ће расправљати о извештајном раду Јавно-комуналних предузећа, која дају комплетну слику рада“, истакао је Црнобарац и додао:
„Због специфичности њихове деталности неопходно је сагледати свих 12 месеци у раду. Пример је Новосадска топлана, која током првих неколико календарских месеци, током трајања грејне сезоне набавља сировине за испоруку топлотне енергије, а током свих 12 месеци наплаћује своју комуналну услугу.“
Panel diskusija na temu „Sinergija nauke i privrede – uloga i doprinos Naučno-tehnološkog parka“ (FOTO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас у Скупштини Града две седнице! Ево о чему све одлучују новосадски одборници се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.