Новосадски студенти нуде најјефтиније стоматолошке услуге! Ево како да закажете термин

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Okt.2023, 14:16

Новосадски студенти нуде најјефтиније стоматолошке услуге! Ево како да закажете термин

Студенти пете године стоматологије Медицинског факултета Универзитета у Новом Саду одређене стоматолошке услуге раде по прихватљивим ценама, а за студенте преко СЗО интервенције су и потпуно бесплатне. Фото: Unsplash/Caroline Im Термин може да закаже било ко, а студенти који упут добију >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на Клиници за стоматологију Војводине и овере га преко Студентске здравствене организације, могу све наведене услуге добити потпуно бесплатно.
Све интервенције одвијају се под надзором доктора и професора.
Прегледи и интервенције се обављају на Клиници за стоматологију Војводине, а цене су од 250 до 1.400 динара, у зависности од захвата. Грађани могу доћи на преглед, као и ендодотско лечење зуба, као и амалгамску (црну) пломбу, композитну (белу) пломбу, композитну пломбу за терапијом дубоког каријеса, као и уклањање зубног каменца и обраду парадонталних џепова.
Термин можете заказати позивом на неки од следећих бројева:
060-342-3922 (Петар) 060-3580097 (Никола) Клиника за стоматологију Војводине налази се на адреси Хајдук Вељкова 12.
Mališani učili o važnosti zdrave ishrane kroz projekat „Od malih nogu na pijacu mogu“ (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосадски студенти нуде најјефтиније стоматолошке услуге! Ево како да закажете термин се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.