РХМЗ: Данас значајна промена времена

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Okt.2023, 07:21

РХМЗ: Данас значајна промена времена

Наоблачење са кишом, локалним пљусковима, јаким северозападним ветром и падом температуре са подручја Мађарске и севера Хрватске током јутра и преподнева захватиће северне и западне крајеве Србије, а после подне и увече прошириће се на целу земљу, објавио је Републички хидрометеоролошки >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << завод (РХМЗ). Фото: Градске инфо Сутра и у уторак биће суво са сунчаним интервалима, уз слабљење и скретање ветра на североисточни и источни правац.
Од среде се уз променљиву облачност очекују честа наоблачења са кишом и локалним пљусковима.
У првој половини седмице биће свеже са хладним јутрима, посебно у уторак и среду, када се понегде очекује и слаб приземни мраз, а од четвртка поново топлије са дневном температуром у већини места од 18 до 24 степена Целзијуса.
Овонедељна дешавања у Новом Саду

Преузмите андроид апликацију.
Чланак РХМЗ: Данас значајна промена времена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.