ЈКП Тржница реализује пројекат „Од малих ногу на пијацу могу!“ у новосадким вртићима

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Okt.2023, 12:42

ЈКП Тржница реализује пројекат „Од малих ногу на пијацу могу!“ у новосадким вртићима

ЈКП „Тржница“ Нови Сад учествује у реализацији пројекта „Од малих ногу на пијацу могу!“ који спроводи Удружење грађана „Омладински покрет Блок“ у новосадским вртићима, а уз подршку Управе за здравство Града Новог Сада. Фото: ЈКП Тржница Нови Сад У склопу пројекта представници >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Удружења „Омладински покрет Блок“ и ЈКП „Тржница“ Нови Сад посетили су вртиће “Сунцокрет”, „Споменак“ и „Чуперак“ ПУ „Радосно детињство“ и са нашим најмлађим суграђанима разговарали о здравој храни, важности витамина који се налазе у воћу и поврћу које могу купити на новосадским пијацама и здравим навикама које треба да стварају од малих ногу.
Фото: ЈКП Тржница Нови Сад У сврху овог пројекта, вртићима су дониране бојанке, а ЈКП „Тржница“ Нови Сад донирала је импровизоване пијачне тезгице са макетама воћа и поврћа.
Циљ пројекта је успостављање и неговање здравих стилова живота у погледу исхране од најранијег узраста.
У прилогу су фотографије са догађаја, а остатак фотографија можете пронаћи у Галерији на www.nstrznica.co.rs.
Da li je ovaj petak, 13. oktobar najgori dan ili najbolji dan u godini? (petak, 13. oktobar)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ЈКП Тржница реализује пројекат „Од малих ногу на пијацу могу!“ у новосадким вртићима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.