Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Okt.2023, 16:41

Суграђанин Наитије упловио у свет здраве хране случајно – Иза њега сада стоји бренд (ФОТО)

Здрава храна је постала тренд који је све популарнији у Србији. Треба напоменути да је доста оних који се фокусирају на изучавање здраве хране, али и прављење исте. Један од примера је наш суграђанин Наитије који је у овај свет упловио потпуно случајно. Фото: Здраворазум „Почео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сам здраво да се храним када сам осетио бол у стомаку. Почео сам да мењам свој живот. Пронашао сам се у здравом начину исхране, био сам веома стриктан. Тражечи решење за своју исхрану, схватио сам да ни једно место у Новом Саду нема то што тражим. Дошао сам на идеју да направим бренд са здравим састојцима, а пошто се бавим дизајном и маркетингом то ми је олакшало посао. Сајт, мени, јеловник све сам сам осмислио и направио. Првенствено сам бизнис почео онлајн од куће, а како се обим посла повећавао дошао сам на идеју да отворим свој локал“- рекао је Наитије за наш портал и додао:
„Здрав начин живота је у екпанзији – доста људи тражи здравију алтернативу. Многи фактори утичу на наше здравље, не само храна већ и емоције. Када се не осећају добро, људи често посегну за храном. Сву храну сам производим, рецепте сам осмислио мешајући рецепте. Доста сам истраживао о овом начину исхране, слушао сам докторске подкасте и ту сам научио о састојцима и веганској исхрани. Испод сваког нашег производа налази се састав, који људима омогућава увид у састојке који су коришћени у процесу производње.“
Он је навео да његови производи не садрже глутен, рафинисани шећер, индустријске састојке, адитиве, лактозу, а бизнис у будућности планира да шири, али не само што се тиче производње.
Желим да радим са људима путем платформе и да подигнем свест о здравом животу. Назив “Здраворазум” је баш оно што желим да спојим у будућности – здравље и разум.
Šest opština iz Vojvodine dobilo više od 480 miliona dinara za sufinansiranje izgradnje, sanacije, rekonstrukcije i izrade tehničke dokumentacije vodnih objekata

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Суграђанин Наитије упловио у свет здраве хране случајно – Иза њега сада стоји бренд (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.