На Темеринској још један семафор – раскрсница са Алмашком и Доситејевом улицом ускоро под светлосном сигнализацијом

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Okt.2023, 08:34

На Темеринској још један семафор – раскрсница са Алмашком и Доситејевом улицом ускоро под светлосном сигнализацијом

Раскрсница Алмашке, Доситејеве и Темеринске улице у будућности би требало да буде регулисана семафорима, а Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције објавила је јавну набавку за уређење ове раскрснице. Фото: Градске инфо „Предметни пројекат подразумева семафоризацију >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << расксрнице и уређење пешачких стаза и прелаза у оквиру расксрнице, како би се омогућило безбедније кретање свих учесника на предметној локацији“, наводи се између осталог.
Пешачке површине у оквиру раскрснице биће срушене, а нове пешачке стазе имаће тактилне плоче за усмеравање слепих и слабовидих.
У плану су и нови ивичњаци, одводи, а пре радова на новим пешачким стазама испод старих ће бити постављена и нова кабловска канализација.
Рок за подношење пријава је 24.10, а више информација грађани могу наћи на сајту Градске управе за грађевинско земљиште и инвестиције.
Фото: УГЗИНС Novi Sad se gradi: Do kraja godine biće rekonstruisano omiljeno novosadsko vežbalište na otvorenom (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Темеринској још један семафор – раскрсница са Алмашком и Доситејевом улицом ускоро под светлосном сигнализацијом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.