Нови Сад се гради: До краја године биће реконструисано омиљено новосадско вежбалиште на отвореном (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Okt.2023, 12:31

Нови Сад се гради: До краја године биће реконструисано омиљено новосадско вежбалиште на отвореном (ФОТО/ВИДЕО)

Министарство туризма и омладине Републике Србије финансира реализацију пројекта: Уређење спортско-рекреативног комплекса дуж Сунчаног кеја у Новом Саду, у износу од 127 милиона динара.
У оквиру овог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пројекта биће реализовани радови на замени облоге од тартана уз делимичну поправку ивичних елемената и подлоге, у дужини од 4,1 км стазе за трчање на Сунчаном и Београдском кеју, од канала ДТД до „Морнарице“ у Новом Саду.
Терен за мали фудбал на Сунчаном кеју добиће нову траву и реквизите, a биће изведени радови и на поправци ограде и замени сигурносних мрежа.
На два тениска терена биће извршено линирање, док је на два дечија игралишта, која се налазе код Веслачког клуба „Данубиус“, планирана замена подлоге и реквизита.
Две теретане на отвореном, које се налазе у непосредној близини комплекса „Ђачког игралишта“, добиће нову сигурносну подлогу, као и нове реквизите.
Пројекат реконструкције омиљеног новосадског вежбалишта на отвореном реализоваће се фазно, о чему ће јавност бити благовремено обавештена, а завршетак се очекује до краја ове године.
Novi Sad se gradi: Gimnazija „Laza Kostić“ dobija novu fiskulturnu salu (FOTO/VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Сад се гради: До краја године биће реконструисано омиљено новосадско вежбалиште на отвореном (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.