У оквиру „Дечије недеље“ у Скупштини АП Војводине одржана ученичка дебата

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Okt.2023, 14:52

У оквиру „Дечије недеље“ у Скупштини АП Војводине одржана ученичка дебата

У оквиру Дечије недеље, која се ове године реализује под слоганом „Велико срце деце Србије“, у Скупштини АП Војводине одржана је дебата у којој су учествовали ученици новосадских средњих школа који су уједно и чланови ученичког парламента. Фото: Град Нови Сад Њих је, том приликом, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поздравила чланица Градског већа за социјалну заштиту и бригу о породици и деци Данијела Костић која је истакла да је обележавање „Дечије недеље“ прилика да скренемо пажњу јавности на положај и права деце у нашем друштву, али и да бесплатним и тематски различитим програмима промовишемо праве вредности и врлине. Она је изразила задовољство што програм манифестације обухвата догађаје намењене средњошколцима, те покреће неке, за њих важне теме.
„Они ће данас разматрати увођење униформи у школе, предности и последице онлајн наставе, затим интересовање у доба дигиталне окупације инфомацијама, улогу ученичког парламента као и флексибилност и иновације у конзервативном образовању. Те теме су сами предложили и надам се да ћемо данас доћи до неких конкретних закључака и препорука како да унапредимо њихов положај или решимо неке проблеме. Осим тога, добро је да средњошколци  имају прилику да вежбају вештину комуникације, учествујући у дебатама и да разумеју да се проблеми решавају дијалогом и међусобним разумевањем“, изјавила је Данијела Костић.
U nedelju izmenjen režim saobraćaja zbog „Novosadskog maratona“ – evo koje ulice su zatvorene i kada

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У оквиру „Дечије недеље“ у Скупштини АП Војводине одржана ученичка дебата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.