Новосађани, предложите локације за паркинге за бицикле!

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Okt.2023, 08:26

Новосађани, предложите локације за паркинге за бицикле!

ЈКП “Паркинг сервис” сваке године ради на унапређењу паркирања бицикала у Новом Саду постављајући нове паркинге за бицикле. Фото: Градске инфо Током 2023. године постављено је око 200 паркинга капацитета за 400 бицикала на више од 20 локација.
До сада је у Новом Саду ово предузеће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поставило око 2000 држача на више од 250 локација.
И ове године ЈКП “Паркинг сервис” позвао је грађане да пошаљу предлоге локација за постављање држача за бицикле. Свој предлог локације можете послати на мејл  office@parkingns.rs са фотографијом локације и тачном локацијом (на пример: адреса и број или адреса и оближњи објекат као орјентир – маркет, локал и слично).
Осим нових локација где до сада нема паркинга за бицикле, можете послати и локације на којима има држача, али је потребно повећати капацитете.
У плану је и постављање спратних паркинга за бицикле који би требало да умногоме повећају капацитет паркирања бицикала у Новом Саду.
Sportski tereni, nove zelene površine – Evo kako će izgledati prostor oko nove zgrade suda (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосађани, предложите локације за паркинге за бицикле! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.