Конкурс за упис студената на студије Вибро-акустичког инжењерства

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Okt.2023, 09:18

Конкурс за упис студената на студије Вибро-акустичког инжењерства

Универзитет у Новом Саду је расписао Конкурс за упис студената на интердисциплинарне и мастер академске студије Вибро-акустичког инжењерства. Фото: Pexels/Karolina Grabowska Конкурсом за упис у школску 2023/2024. годину предвиђена су два конкурсна рока: I конкурсни рок: пријављивање кандидата >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је од 11. септембра до 6. октобра 2023. године; II конкурсни рок: пријављивање кандидата је од 18. до 20. октобра 2022. године. Опште информације у вези са студијским програмом, опис и распоред предмета по семестрима за мастер академске студије Вибро-акустичко инжењерство налазе се на линку и линку.
Додатне информације у вези са Конкурсом; тел. 021 485 2027 и 021 485 2033; e-mail: studentska.sluzba@uns.ac.rs
Овде можете пронаћи Е-брошуру студијског програма, а овде Пријавни лист МАС Вибро-акустичко инжењерство.
Циљ студијског програма је постизање компетенција и академских вештина из области Вибро-акустичког инжењерства.
Студентима се омогућава развој креативних способности разматрања проблема и способност самосталности критичког мишљења. Такође, развијање способности за тимски рад, кооперативности и овладавање специфичним теоријским и апликативним вештинама.
Сврха самог програма је образовање студената за професију мастер инжењер Вибро-акустичког инжењерства у складу са потребама привреде и друштва везано за мониторинг, контролу и заштиту од штетних аспеката буке и вибрација.
Konkurs za dodelu studentskih stipendija i kredita – evo kada počinju prijave

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Конкурс за упис студената на студије Вибро-акустичког инжењерства се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.