Хуманитарни концерт за Хелену Варгу данас у СКЦНС Фабрика

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Sep.2023, 11:30

Хуманитарни концерт за Хелену Варгу данас у СКЦНС Фабрика

Хуманитарни концерт за Хелену Варгу одржаће се 26. октобра у СКЦНС Фабрика са почетком у 20 часова. Фото: СКЦНС На концерту ће наступити: Милош Зубац и Соња Сегић, бендови Кругери, Rock Апотека и Супернатурал, као и Ненад Пагонис & Цо, а специјални гости биће екипа „Државног посла“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Улазнице, по цени од 500 динара, моћи ће да се купе на билетарници Фабрике, која ће бити отворена од 19 часова.
Детаљније информације о Хелениној болести и лечењу прочитајте на сајту Фондације „Буди хуман“: https://www.budihuman.rs/korisnik/1550/helena-varga
Klasici su uvek u modi, pa i ovog utorka (utorak, 26. septembar)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хуманитарни концерт за Хелену Варгу данас у СКЦНС Фабрика се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.