Значајан инфраструктурни искорак за Адице, једно од најбрже растућих градских насеља (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Sep.2023, 12:30

Значајан инфраструктурни искорак за Адице, једно од најбрже растућих градских насеља (ФОТО/ВИДЕО)

Почели су радови у оквиру прве фазе изградње канализације отпадних вода јужно од улице Марије Бурсаћ до канала у насељу Адице у Новом Саду.
Новопланираном канализационом мрежом, укупне дужине 3.925 метара, биће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << обухвећен део Ветерничке улице, као и улице Атинска (3 крака), Јефимијина (1 крак), Јована Коњевића (2 крака), Миленка Шербана (2 крака), Николе Алексића, Нова 4, Палићка (2 крака), Стевана Синђелића, као и кракови 1, 2, 3, 4 и 5, који се налазе мимо наведених улица.
Вредност инвестиције је 208,7 милиона динара, а рок за извођење је 240 календарских дана од дана увођења извођача у посао.
Биће ово значајан инфраструктурни искорак за једно од најбрже растућих градских насеља. У протеклих десет година на територији Адица изграђено је 16 километара канализације отпадних вода, а крајњи циљ је да, у што краћем временском периоду, комплетно насеље буде покривено канализационом мрежом.
Улагање у изградњу система канализације један је од главних приоритета Града Новог Сада. Са реализацијом ових активности наставиће се и у наредном периоду како би се на читавој градској територији успоставили једнаки комунални стандарди и створили услови за квалитетнији живот свих грађана.
Novi Sad se gradi: Rekonstruiše se plato Muzeja savremene umetnosti Vojvodine (FOTO/VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Значајан инфраструктурни искорак за Адице, једно од најбрже растућих градских насеља (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.