Четврти Градски базар у среду на платоу СПЕНС-а

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2023, 14:30

Четврти Градски базар у среду на платоу СПЕНС-а

Јавно предузеће ,,Спортски и пословни центар Војводина“ обавештава заинтересоване да ће се манифестација Градски базар четврти пут одржати у среду, 20. септембра 2023. године на платоу СПЕНС-а од 18,00 до 24,00 сата. Фото: Градске инфо Посетиоци ће моћи да уживају у ботатој понуди различитих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << производа као што су ваздушне биљке, кактуси, разноврсно цвеће, понуда домаћих млекара, специјалитети сухомеснатих производа, димљене пивске кобасице,  колачи, штрудле, баклавице, лангош…
На продајним тезгама сви који посете и овај базар, поново ће пронаћи производе од меда, квалитетна  вина, домаће пива и ракије. Богатој понуди базара допринеће призвођачи разних рукотворина као што су ручно израђен накит, дечије играчке, украси за косу.
Најлепши део базара биће дечији кутак. Поред цртања по лицу, фризурица за девојчице, радионице за цртање и бојење, деца ће моћи да се забаве прављењем балона од сапунице или да уживају у дворцу на надувавање.
На базару ће као и претходни пут бити организован музички програм, наступ новосадске групе TWO FINGERS  уз подршку уметника Ирине Бондареве и Андреја Емуленкова.
Идеја организатора, невладине организације Синергија различитости, је да базар буде  породична манифестација, а да ће посетиоце привући богата и разноврсна понуда излагача, одличан музички и дечији програм.
Promocije publikacija „Blagodarje“ i „Ljudi govore“ u subotu 23. septembra u KUD „Svetozar Marković“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Четврти Градски базар у среду на платоу СПЕНС-а се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.