Одани служби и на сопственом венчању – несвакидашња свадба у Кисачу, ватрогасна сирена најавила славље

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2023, 12:25

Одани служби и на сопственом венчању – несвакидашња свадба у Кисачу, ватрогасна сирена најавила славље

Нешто што не можемо да видимо сваки дан, јесте велико ватрогасно славље у Кисачу. Наиме, млада и младожења су припадници Добровољног ватрогасног друштва Кисач, а да су лојални служби и на сопственом венчању показује начин обележавања свадбе. Фото: PrtSc/Instagram Чин венчања, односно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << “ватрени савез” међу младенцима започет је како доликује – уз звук ватрогасних сирена.
„Нема бољег начина да се прослави љубав од овог, јер су наши чланови већ доказали храброст, преданост и спремност да се суоче с изазовима заједно као тим. Овај прелепи тренутак означава ново поглавље у њиховим животима, где ће заједно проћи кроз све што их чека с пуно храбрости и страсти. Нека ова љубав и заједница буду њихова највећа снага, како на терену, тако и изван њега. Нека ваша љубав гори јаче него икад пре и нека сваки дан буде авантура. Ватрогасци сте у срцу, а сада и у љубави“, стоји у објави савеза.
Novi Sad se gradi: Počeli radovi na izgradnji druge faze prečistača u Rumenki (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одани служби и на сопственом венчању – несвакидашња свадба у Кисачу, ватрогасна сирена најавила славље се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.