Нови Сад се гради: Рехабилитује се Темерински пут (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Sep.2023, 04:47

Нови Сад се гради: Рехабилитује се Темерински пут (ФОТО/ВИДЕО)

Радовима који су недавно започети на Темеринском путу биће обухваћена деоница од Приморске улице до кружног тока код ТЦ „Родић“, у дужини од око два километра.
Темерински пут представља веома важан путни правац >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и део је државног пута IIA-100.
Планирано је да грађевински радови трају до краја октобра, а биће реализовани у више фаза. У оквиру прве фазе радови се изводе на десној коловозној траци, у делу од Приморске до Улице Мајке Југовића, а двосмерни саобраћај одвија се супротном коловозном траком.
Алтернативни путни правци су улице: Сентандрејски пут, Савска, Боже Кузмановића, Паје Радосављевића, Приморска.
Апелује се на све учеснике у саобраћају да нарочито повећају опрезност и поштују саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова.
Novi Sad se gradi: Rekonstrukcija Preradovićeve ulice u Petrovaradinu (FOTO/VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Сад се гради: Рехабилитује се Темерински пут (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.