„Хуманитарни понедељак“ на Штранду за Стефана Калабу

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Sep.2023, 04:47

„Хуманитарни понедељак“ на Штранду за Стефана Калабу

У понедељак 18. септембра акција „Хуманитарни понедељак“ биће намењена Стефану Калаби. Фото: Уступљена фотографија Тог дана, улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.
Стефан је рођен 2005. године. Као ученик трећег разреда Медицинске школе, 01.10.2022. године је пао са четвртог спрата. Стефан је имао две операције кичме након овог пада. Уз свакодневну активну физикалну терапију и адекватне лекове за опоравак нерава Стефану се знатно опоравља десна нога али не и лева.
Како би Стефан стао на своје ноге, потребна је и даље свакодневна физикална терапија, терапија роботиком и матичним ћелијама. Родитељи су исцрпели сва финансијска средства и моле за помоћ како би Стефан наставио лечење.
У акцији прикупљања средстава за лечење Наташе Минић прикупљено је укупно 94.750,00 динара. Овим путем обавештавамо суграђане који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.
U studentskim domovima u Novom Sadu obeležen Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Хуманитарни понедељак“ на Штранду за Стефана Калабу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.