О вршњачком насиљу, вери и породици са Ником Вујичићем на Новосадском сајму

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Sep.2023, 18:32

О вршњачком насиљу, вери и породици са Ником Вујичићем на Новосадском сајму

У суботу, 16. септембра у Хали „Мастер“ на Новосадском сајму, од 19 часова, биће одржано „Вече са Ником Вујичићем“, светски познатог мотивационог говорника који по седми пут долази у Србију. Фото: Промо Ник ће говорити о друштвеним вредностима, породици, вршњачком насиљу и о вери.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Улаз се неће наплаћивати али су карте обавезне и могу се лично преузети на билетарници GIGSTIX-а у улици Краља Александра 12 у Новом Саду.
Ник Вујичић је познати мотивациони говорник, пореклом из Србије. Његова животна прича је охрабрила и мотивисала људе широм света, а његове књиге су преведене на многе језике. Од 2012. године долази редовно у Србију и сви његови наступи увек имају хуманитарни карактер.
Он веома често гостује у познатим ТВ програмима и има милионе пратилаца на друштвеним мрежама. Ожењен је и има 4 деце.
Muzikom iz omiljenih filmova, vrhunskom rasvetom i nesvakidašnjom lokacijom otvoren ovogodišnji Kaleidoskop (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак О вршњачком насиљу, вери и породици са Ником Вујичићем на Новосадском сајму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.