Градоначелник Ђурић се састао са комесарком за избеглице и миграције Републике Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Sep.2023, 16:28

Градоначелник Ђурић се састао са комесарком за избеглице и миграције Републике Србије

Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић састао се данас са комесарком за избеглице и миграције Републике Србије Наташом Станисављевић, са којом је разговарао о наставку стамбеног збрињавања избеглих и расељених лица у Новом Саду.  Фото: Град Нови Сад У Граду Новом Саду до сада >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је стамбено обезбеђено 778 породица, и то у виду стамбених јединица, грађевинског материјала, сеоских домаћинстава, монтажних кућа и економског оснаживања.
Градоначелник Милан Ђурић је истакао да Град Нови Сад и Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије имају успешну сарадњу која се огледа кроз досадашње резултате. 
Саговорници су се сложили да постоји потреба за наставком решавања стамбеног питања избеглих и расељених породица које живе на територији Града Новог Сада, те су на данашњем радном састанку разматрани планови и локација за изградњу нових станова за породице за које још увек нису стамбено збринуте.
Комесарка је поздравила уложене напоре Новог Сада када је у питању стамбено збрињавање, а у складу са иницијативом председника Републике Србије Александра Вучића за реализацијим петогодишњег плана збрињавања свих избеглих лица у Републици Србији који нису до сада стамбено збринути. 
Град Нови Сад ће као и свих ових година наставити да помаже својим суграђанима и прихвата иницијативу Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије и Владе Републике Србије, како би се у наредних пет година стамбено збринула сва избегла и расељена лица на територији државе.
Novi Sad se gradi: Radovi na vrelovodu u Kisačkoj ulici ušli u završnu fazu (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Градоначелник Ђурић се састао са комесарком за избеглице и миграције Републике Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.