Понуда Хамбурга преплавила тезге Рибље пијаце: Актуелне цене са новосадских тезги

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Sep.2023, 12:48

Понуда Хамбурга преплавила тезге Рибље пијаце: Актуелне цене са новосадских тезги

Репортери портала НС Уживо обишли су јутрос Рибљу пијацу и проверили актуелне цене воћа и поврћа. Понуда је богата, а на тезгама преовладава сезонско воће-грожђе Воће Фото: nsuzivo.rs На Рибљој пијаци осим пријатне атмосфере, присутан је мирис грожђа. За килограм наранџе потребно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је издвојити од 250 динара. Лимун кошта од 250 динара за килограм. Крушке коштају од 180 динара. Нектарине коштају од 200 динара до 250 динара за килограм. Шљиве коштају од 200 динара за килограм.
Купине коштају од 250 динара мање корпице, а велике корпице 500 динара. Боровнице коштају 600 динара за килограм, а доступне су и у мањим паковањима по цени од 200 динара до 400 динара. Малине се продају по цени од 250 динара и 500 динара. За куповину мини лубенице потребно је издвојити од 100 динара за килограм. Смокве коштају од 300 динара. За килограм јабуке потребно је издвојити од 100 динара.
Поврће Фото: nsuzivo.rs Килограм тиквица кошта од 130 динара. За килограм кромпира, потребно је извдојити од 130 динара. Килограм црног лука кошта од 80 динара до 120 динара.
За свеже салате избор је такође богат. Килограм краставца кошта од 130 динара. Љута папричица кошта 50 динара, продаје се на комад. Бели лук кошта 50 динара.
Карфиол кошта 400 динара за килограм. Жута паприка кошта од 180 динара, за рогу потребно издвојити од 200 динара. Домаћи парадајз кошта од 150 динара до 300 динара за килограм. Зелена паприка кошта од 200 динара за килограм. Килограм броколија кошта од 400 динара. Млади лук кошта од 80 динара за везу. Веза за супу кошта 120 динара. Спанаћ кошта од 200 динара за килограм.
Осим богате понуде, послодавци су показали да имају и добар смисао за хумор. Па тако на гајбици са парадајзом можете да наиђете на натписе као што су “Не стискај ме боли ме”, “Шљивар са њиве”…
Uskoro veći broj alarmnih sirena u Novom Sadu – potrebno unapređenje gradskog sistema javnog uzbunjivanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Понуда Хамбурга преплавила тезге Рибље пијаце: Актуелне цене са новосадских тезги се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.