После Булевара Ослобођења, реконструише се и Булевар кнеза Милоша, радови у току (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Sep.2023, 18:40

После Булевара Ослобођења, реконструише се и Булевар кнеза Милоша, радови у току (ВИДЕО)

Град Нови Сад интезивно ради на реконструкцији градских булевара и улица. Од 14. августа започета је рехабилитација коловозне конструкције на Булевару кнеза Милоша, која ће трајати до 22. октобра. Фото: Војводина уживо Како напредују радови, погледајте у видеу: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Како би се у што мањој мери реметио саобраћај, радови се одвијају фазно.
Прва фаза је завршена, а подразумевала је забрану одвијања саобраћаја у левој коловозној траци на Булевару кнеза Милоша, у делу од Футошког пута до Булевара војводе Степе у Новом Саду, (без раскрснице) Булевара кнеза Милоша и Булевара Јована Дучића.
Фото: Војводина уживо Друга фаза, која је започела данас, подразумева забрану одвијања саобраћаја у левој коловозној траци на Булевару кнеза Милоша, у делу од Футошког пута до Булевара војводе Степе, у Новом Саду, укључујући и раскрсницу Булевара кнеза Милоша и Булевара Јована Дучића.
Фото: Војводина уживо Друга фаза трајаће око десет дана, након чега ће се радови изводити на десној коловозној траци.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)


Апелује се на све учеснике у саобраћају да буду стрпљиви, повећају опрезност и поштују саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова.
Novi Sad bogatiji za dve potpuno nove i opremljene ginekološke ordinacije (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак После Булевара Ослобођења, реконструише се и Булевар кнеза Милоша, радови у току (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.