Монструозне претње градоначелнику Новог Сада Милану Ђурићу, огласио се одбор СНС

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Sep.2023, 12:32

Монструозне претње градоначелнику Новог Сада Милану Ђурићу, огласио се одбор СНС

Монструозне претње које су данас упућене градоначелнику Новог Сада, Милану Ђурићу, путем друштвених мрежа могу да буду дело само болесног ума. Нико у нашем граду и држави не заслужује да му лична безбедност буде угрожена, а понајмање градоначелник Ђурић, који се бори и ради >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у интересу свих Новосађана. Фото: РТВ/Александар Галић Сведоци смо отворене претње према градоначелнику Новог Сада и позива на физичку ликвидацију од стране анонимних безумника, што наше друштво не сме толерисати већ оштро осудити, јер борба против говора мржње није само морална дужност сваког појединца већ и неопходност за изградњу демократског друштва.
Опозиција без идеја и програма наставља свој приступ увођења насиља у свакодневној политичкој комуникацији, али и у свом деловању.
Ко су ти анонимни безумници који позивају на физичку ликвидацију градоначелника Милана Ђурића? То нису принципи које ми познајемо као Нови Сад.
Фото: Instagram/PrtSc Позивамо правосудне органе да делују у складу са законом и заштите не само личност градоначелника, већ и наше друштво.
Да би изградили бољу будућност, морамо се активно борити против говора мржње и сваког облика насиља.
Od danas novi red vožnje gradskih autobusa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Монструозне претње градоначелнику Новог Сада Милану Ђурићу, огласио се одбор СНС се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.