Нови Сад се гради: Потпуно ревитализован Булевар ослобођења отворен за саобраћај (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Avg.2023, 09:01

Нови Сад се гради: Потпуно ревитализован Булевар ослобођења отворен за саобраћај (ФОТО/ВИДЕО)

Током претходна две месеца, кроз одржавање путне инфраструктуре, одвијали су се интензивни радови на поправци саобраћајних површина на Булевару ослобођења.

Радовима на Булевару ослобођења, примарној >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << градској саобраћајници и једном од најпрометнијих путних праваца на територији Новог Сада, Град је приступио уз финансијску подршку АПВ, а вредност инвестиције износила је 550 милиона динара.
Како се не би стварале саобраћајне гужве на Булевару, радови су реализовати фазно, по деоницама, тако да у сваком моменту буде проходна по једна коловозна трака. Осим тога, због изузетног значаја и фреквентности ове саобраћајнице, радови су реализовани у летњем периоду, у време годишњих одмора, када је заступљен мањи интензитет саобраћаја. Такође, извођач радова је ангажовао максималне капацитете како би се радови завршили у што краћем року и што је пре могуће успоставило редовно одвијање саобраћаја.

Тако је, после више од педесет година, комплетно реконструисан један од најпрометнијих булевара у Новом Саду.
Ревитализацијом ове градске саобраћајнице, учесницима у саобраћају на територији Града Новог Сада обезбеђени су бољи услови за безбедну вожњу.
Novi Sad se gradi: Za što bolje uslove i bezbednu vožnju, rekonstruiše se još jedna ulica u gradu (FOTO/VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Сад се гради: Потпуно ревитализован Булевар ослобођења отворен за саобраћај (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.