Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Avg.2023, 11:15

Стигли на Острог – мисија храбрих момака из Новог Сада успешно завршена

Оно што су наумили- то су и остварили, и то за недељу дана! Фото: PrtSc/Instagram Два храбра другара, Марко и Зоран, одлучили су да у суботу, 12. августа, трчећим кораком крену пут Острога и да на тај начин помогну лечењу мале Ленке Лазаревић.
Фото: Уступљена фотографија Пратило их је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сунце, киша, облаци, а понајвише срећа и снага, коју су имали захваљујући вери и свакодневним тренинзима. Трудили су се да сваког дана истрче свој максимум, а готово сваки значајнији корак делили су са члановима Вибер заједнице, који су их несебично бодрили и успут слали поруке и уплаћивали донације за Ленкино лечење.
Фото: Уступљена фотографија Будући да је цела Србија упозната са њиховим подухватом, непрекидно су их заустављали становници места кроз која су пролазили, пружали им подршку, фотографисали се и уживали у прилици да упознају ова два момка.
Читав пут је био испраћен и подржан од стране компаније Галенс, која је препознала хуман гест спортиста и са великим задовољством пружила све што је потребно, како би момци успели у својој намери.
Дочек у Косјерићу Фото: Уступљена фотографија Зоран и Марко су прави пример да је онима који верују у себе небо граница и да ништа није немогуће, нарочито ако је циљ племенит. Њихов циљ је био и више од тога.
Фото: Уступљена фотографија Честитамо храбрим спортистима и позивамо све да наставе да шаљу СМС поруке са бројем 1491 на број 3030, како бисмо заједно омогућили адекватно лечење нашој суграђанки Ленки Лазаревић.
Бесплатне представе на отвореном сваког викенда – Лето у башти Дома војске (ФОТО)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стигли на Острог – мисија храбрих момака из Новог Сада успешно завршена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.