Бесплатне представе на отвореном сваког викенда – Лето у башти Дома војске (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Avg.2023, 08:51

Бесплатне представе на отвореном сваког викенда – Лето у башти Дома војске (ФОТО)

”Лето у башти Дома војске” је позоришно-музичка манифестација која је већ постала традиционално дешавање у Новом Саду, у летњем периоду. Фото: Градске инфо Ове године, програм се одржава од 4. до 26. августа, а ми смо синоћ скокнули до кеја где се налази башта Дома војске и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << испратили занимљив програм који су нам припремили домаћини.
”Лето у башти Дома војске” подразумева да, у горе наведеном временском периоду, сваки петак и субота Новосађанима понуде две квалитетне представен или концерта, од којих је прва увек намењена деци, док је друга намењена одраслима.
Фото: Градске инфо Дакле, за сваког по нешто! У склопу дечијег програма синоћ је одиграна представа за децу ’’Играју се деца света’’, док су одрасли уживали у представи ’’Сладолед’’, у изведби Савеза драмских уметника Војводине.
Фото: Градске инфо Интересантан и несвакидашњи амбијент баште Дома војске одисао је позитивном атмосфером, а све очи биле су упрте на исто место, позорницу пуну талентованих глумаца!
Фото: Градске инфо Следећег петка и суботе, очекују нас два последња дана ове манифестације када ће сви заинтересовани моћи да присуствују дечијим представама ’’Зубић вила” (петак) и ”Једрењак у кукурузу” (субота), али и свирци групе ”Неуспех” у петак, те позоришној представи ”Варијације” у суботу.
У нашој фото-галерији погледајте како смо се провели и због чега бисте следећег викенда морали да посетите башту Дома војске.
’’Igra za starije’’ koja je sve popularnija među mladim Novosađanima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бесплатне представе на отвореном сваког викенда – Лето у башти Дома војске (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.