Од данас радови у зони раскрснице Булевара ослобођења и Булевара Јаше Томића – измењен режим саобраћаја

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Avg.2023, 08:20

Од данас радови у зони раскрснице Булевара ослобођења и Булевара Јаше Томића – измењен режим саобраћаја

У оквиру обнове коловозне конструкције Булевара ослобођења, у току су радови на десној коловозној траци деонице од Булевара краља Петра 1. до Булевара Јаше Томића, а двосмерни саобраћај одвија у супротној траци, уз ограничење брзине на 30км/ч. Фото: Град Нови Сад Ови радови обухватају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и зону раскрснице Булевара ослобођења и Булевара Јаше Томића.
У периоду од 19. до 25. августа за саобраћај ће бити затворена десна половина раскрснице, тако да ће Булевар Јаше Томића из правце Кисачке улице бити слеп. Возила која се крећу Булеваром ослобођења имаће само могућност скретања лево на Булевар Јаше Томића, у правцу ка Руменачкој улици.
Апелујемо на све учеснике у саобраћају да имају стрпљења и поштују постављену саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова.
Završeni radovi u Stražilovskoj i na delu Bulevara oslobođenja – danas puštanje u saobraćaj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Од данас радови у зони раскрснице Булевара ослобођења и Булевара Јаше Томића – измењен режим саобраћаја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.