Још увек се ради на уклањању последица разорне олује – на ред стигао центар града (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Avg.2023, 10:23

Још увек се ради на уклањању последица разорне олује – на ред стигао центар града (ФОТО)

Након разорних олуја које су погодиле Србију, и Нови Сад је претрпео значајну материјалну штету. На удару олуја, осим Новог Сада била су и околна места, а два живота су изгубљена. Фото: nsuzivo.rs/Павле Пејић Након одржане седнице, градоначелник Милан Ђурић, обишао је терен и најавио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да ће све последице невремена и настала штета, бити санирана према приоритету. Првенствено, ослобађане су саобраћајнице, уклањано је дрвеће, паркови су били уништени и затворени, а штету су претрпеле и школе, објекти и аутомобили. За пријаву настале штете као последица олује, Град Нови Сад је за грађане отворио посебне линије.
Фото: nsuzivo.rs/Павле Пејић У олуји је оборено или поломљено 2.062 стабла. У периоду олуја радници зеленила су имали око 1.900 интервенција, међутим радници још увек вредно раде на уклањању штете.
Фото: nsuzivo.rs Видео настале штете из дрона, можете погледати овде.
Фото: nsuzivo.rs/Павле Пејић У Змај Јовиној улици, два дана уназад, радници “Градског зеленила” раде на уклањању дрвета које је претрпело штету, а може бити потенцијално опасно по околину.
Petkom se u grad nose i kišobran i sunčane naočare! (petak, 18. avgust)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Још увек се ради на уклањању последица разорне олује – на ред стигао центар града (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.