Штранд, фудбал и добро дружење – Вошина бесплатна школица фудбала још увек траје (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Avg.2023, 19:08

Штранд, фудбал и добро дружење – Вошина бесплатна школица фудбала још увек траје (ВИДЕО)

На Штранду је увелико у току школица фудбала Фудбалског клуба Војводина, одржава се сваке среде у августу, а свако заинтересовано дете узраста од 5 до 12 година може учествовати. Како изгледа? Погледајте:
Школица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << фудбала у организацији ФК Војводина одржава се током четири августовске среде у три различита термина у току дана – 11, 14 и 17 часова.
Игре, вежбе, и рад на три полигона и са тренерима Воше траје два сата, а малишани само треба да понесу патике, добру вољу и љубав према фудбалу.
Школица је потпуно бесплатна. Уколико деца имају између 5 и 12 година, потребно је само да се пријаве на један од три начина, а уз пријаву ће на Штранд моћи потпуно бесплатно на улазу испод Моста слободе.
Дечаке и девојчице могуће је пријавити на следеће начине
На лицу места на Штранду Путем мејла fkvstrand@gmail.com Слањем СМС поруке на број +38164/1838-512 За пријаву су потребни следећи подаци:
Име Име оца или мајке Презиме Контакт телефон Мејл адреса Адреса становања Тачни датум и место рођења Вртић или школа коју похађају Уз то, потребно је одговорити и на кратка анкетна питања као што су да ли дете већ тренира фудбал и где, да ли се бави неким другим спортом и којим, који им је омиљени клуб, а ко омиљени спортиста.
Последња ствар је да родитељи нагласе за који термин желе да пријаве своје дете, а подсећамо, школица ће се одржати још 23. и 30. августа.
Novosadski univerzitet među 1.000 najboljih na svetu na Šangajskoj listi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Штранд, фудбал и добро дружење – Вошина бесплатна школица фудбала још увек траје (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.