Тетка две близнакиње организује хуманитарни рођендан – Сви који желе да помогну, могу да дођу данас на прославу у Дунавски парк

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Avg.2023, 11:07

Тетка две близнакиње организује хуманитарни рођендан – Сви који желе да помогну, могу да дођу данас на прославу у Дунавски парк

Данас у Дунавском парку, са почетком у 17 часова, у организацији удружење „Тезга за живот“, одржаће се прослава другог рођендана Петре и Вере Војновић из Новог Сада. Фото: Курир ТВ На прослави ће бити уприличен забавни и музички програм, а сав приход од купљене хране и пића биће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << резервисан за њихово лечење.
Такође, њихова тетка Јелена Провчи огласила се на свом Инстаграм профилу и позвала све људе добре воље да заједно прославе њихов рођендан, али је замолила и да ако је неко у могућности да им позајми фрижидер на пар сати.
Фото: PrtSc Петра и Вера су рођене у 32. гестацијској недељи, из уредно вођене и контролисане ризичне трудноће.
Од рођења су праћене од стране неуролога због заостајања у психомоторном развоју. Дијагноза је Ф82 – Дисордо еволутионис фунцтионис моторицае специфицус (Специфичан поремећај развоја покретљивости). Вера се прати и од стране кардиолога због дилатативне кардиомиопатије дијагностификоване од неонаталног узраста.
Средства су потребна за физикалне, радне и хидро терапије, бањску рехабилитацију, специјалистичке прегледе, лабораторијске анализе, дефектолошке третмане, лекове и суплементе.
Сви који не буду у прилици да дођу у Дунавски парк, могу уплатити новчана средства на следеће рачуне или путем СМС поруке 1477 на број 3030.
Фото: PrtSc Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тетка две близнакиње организује хуманитарни рођендан – Сви који желе да помогну, могу да дођу данас на прославу у Дунавски парк се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.