Данас истиче рок за плаћање треће рате пореза на имовину

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Avg.2023, 07:30

Данас истиче рок за плаћање треће рате пореза на имовину

Градска пореска управа Града Новог Сада подсећа порескe обвезнике физичка лица, предузетнике и правна лица да 14. августа 2023. године, доспева за плаћање 3. рата годишњег пореза на имовину за 2023. годину. Фото: Pixabay/stevepb Информације као и одговоре на све недоумице поводом доспећа 3. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рате годишњег пореза на имовину заинтересована лица поред шалтер сале у Војвођанских бригада 24-26, издвојеног шалтер места у просторијама ЈКП „Информатика“ на адреси Булевар Слободана Јовановића бр.15, инфо пулта Градске пореске управе у ТЦ „Променада“, могу добити и путем електронске поште на мејл адресу gpu@novisad.rs, и на бројеве телефона: 4871-707, 4871-751.
Градска пореска управа позива пореске обвезнике да своје обавезе измирују у законом прописаним роковима и тиме избегну обрачун и наплату камате по стопи која на данашњи дан износи 16,5%.
Копију Решења о утврђеном порезу на имовину за 2023. годину порески обвезници и даље могу преузети у свим радним јединицама ЈП „Пошта Србије“ на територији Града Новог Сада као и свим радним јединицама насељених места која припадају Граду Новом Саду.
Od sutra radovi u Rumenačkoj i na Bulevaru kneza Miloša – evo kako će se odvijati saobraćaj

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас истиче рок за плаћање треће рате пореза на имовину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.