Водостај Дунава у порасту код Новог Сада – у наредна четири дана следи обрт

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Avg.2023, 09:51

Водостај Дунава у порасту код Новог Сада – у наредна четири дана следи обрт

Од петка, водостај Дунава код Новог Сада је у константом благом порасту. Према данашњим подацима РХМЗ-а водостај Дунава је у мањем порасту са тенденцијом стагнације и мањег опадања наредна четири дана. Фото: Градске инфо Према последњим мерењима, тренутна висина водостаја Дунава >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << код Новог Сада износи 385 центиметара. Граница редовне одбране града од Дунава је 450 центиметара, док је ванредна одбрана 700 центриметара.
Водостаји на Дунаву и Сави су у домену средње високих, на Тиси су у домену средње ниских, а на Великој Морави у домену ниских вредности за ово доба године.
Температуре воде на рекама у Србији крећу се: На Дунаву око 19.7 °С, на Сави око 18.7 °С, на Великој Морави око 20.1 °С, на Тиси око 24.0 °С и на банатским водотоцима око 22.0 °С.
Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Водостај Дунава у порасту код Новог Сада – у наредна четири дана следи обрт се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.