Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Avg.2023, 07:00

Овонедељна дешавања у Новом Саду

Август можда нисмо замишљали овако и нисмо очекивали оволико кише и лошег времена, али шта је ту је. Лоше време није разлог да се добро не забавимо. И ове недеље дешавања у Новом Саду су бројна. Фото: Градске инфо Ево шта вас очекује у Новом Саду ове недеље: „Хуманитарни понедељак“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на Штранду, 7. августа Фото: Градске инфо У понедељак 7. августа акција „Хуманитарни понедељак“ биће намењена Анабели Кулачанин.
Тог дана улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.
Бенд “I AM MORBID’ у СКЦНС Фабрици, понедељак, 7. август Фото: Градске инфо У склопу нове МорбидФест турнеје бенд ће прокрстарити Европом и одсвирати ексклузивне наступе у више од тринаест земаља и на тај начин фановима поново донети дух легендарних издања која представљају темеље дед метал звука.
На бини ће им се придружити гитарски дуо: Bill Hudson (North Tale, Doro, Circle II Circle) i Richie Brown (Trivium, The Absence, Mindscar).
Улазнице за концерт можете да купите на свим „Gigstix“ продајним местима и онлајн.
Концерт „Western Balkans Youth Orchestra“, 8. августа у Синагоги Фото: Градске инфо Концерт младих музичара који чине Wестерн Балканс Yоутх Орцхестра одржаће се осмог августа у 20:00 часоца у Синагоги у Новом Саду!
Симфонијски оркестар чини 65 младих људи из чак 15 европских земаља.
„Вошина школица фудбала“, 9. августа на Штранду ФК Војводина организује и ово лето школу фудбала за најмлађе. Први термин обуке стартује већ у среду, 09. августа на новосадској плажи Штранд.
Школа фудбала намењена је најмлађима, узраста од 5 до 12 година, а пријаве се врше диреткно на Штранду, путем смс поруке на 064-1838-512 или слањем мејла на fkvstrand@gmail.com. У пријави треба да се упише име и презиме једног од родитеља, адреса и контакт телефон, мејл, место рођења, место рођења и вртић или школа која се похађа.
Такође, сва заинтересована деца могу да бирају термин, јер поред термина у среду 09. августа, ту су још три термина 16, 23. и 30. августа у часовима од 11, 14 и 17 часова.
Школица је предвиђена да траје по тренингу пуна два сата, а заинтересовани ће имати прилику да тренирају директно са вошиним тренерима.
Лето у башти  Дому војске на кеју, програм за петак, 11. август и суботу, 12. август Фото: Илустрација Културна манифестација за целу породицу „Лето у башти Дома војске“ на кеју, у виду позоришно-музичког програма, одржаће се од 4. до 26. августа у Новом Саду.
Репертоар представа током три недеље петком и суботом подељен је на дечији и вечерњи програм. Дечије представе почињу од 19:оо часова и представе за одрасле од 21:00 час, управо у летњој башти Дома војске на кеју.
Петак, 11. август Од 19:00 часова представа за децу „Пепељуга“ Од 21:00 час представа за одрасле „Жена из Порто Фина“ Субота, 12. август Од 19:00 часова представа за децу „Побуна лутака“ Од 21:00 час представа за одрасле „Мулеј“ Пена парти за најмлађе у недељу, 13. августа у БИГ шопинг центру Спремите се за незаборавно поподне у суботу 12. августа од 17 до 20 часова, на централном паркингу Биг шопинг центра!
Феноменална журка за најмлађе је у плану, са пуно пене, узбудљивим анимацијама и врхунском музиком.
Не заборавите да понесете свој омиљени купаћи костим и донесете добро расположење! Очекује вас фантастична забава на отвореном и ђускање у пени уз највеће летње хитове.
Отварање манифестације Под крошњама на Штранду, 12. августа Под крошњама на Штранду је манифестација која се 11. пут одржава у Библиотеци на Штранду. Намењена је узрасту деце од 5-12 година. Главна активност су радионице мањинских језика и културе. Овогодишње издање концертом отвара специјални гост, Бане Летећа гитара.
Под крошњама на Штранду, „Радионица о балету“, 13. августа У оквиру манифестације Под крошњама на Штранду, одржава се Радионица о балету коју води Габријела Теглаши Јојкић, некадашња првакиња балета Српског народног позоришта у Новом Саду.
Узраст деце: 5-12 година
Уживајте!
Zgrada Gradske biblioteke, druga najstarija kuća u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овонедељна дешавања у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.