Привремена измена саобраћаја у одређеним улицама

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jul.2023, 14:16

Привремена измена саобраћаја у одређеним улицама

Одређeна је привремена измена режима саобраћаја у Улици Максима Горког, Тргу царице Милице и Булевару ослобођења због извођења радова на реконструкцији вреловода. Фото: Градске инфо Измена режима саобраћаја ће се обављати у две фазе. У оквиру прве фазе радова одређена је привремена >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << измена режима саобраћаја на делу десне коловозне траке, тротоара и паркиралиштa у Улици Максима Горког – од Трга царице Милице до Булевара ослобођења. Саобраћај се у овом смеру одвија у једној  саобраћајној траци.
Фото: Градске инфо У оквиру друге фазе одређена је привремена измена режима саобраћаја на тротоару на Булевару ослобођења, од раскрснице Улица Маскима Горког и Булевара ослобођења до кућног броја 107.
Привремена измена режима саобраћаја важи од 1. августа 2023. до 2. септембра 2023. године.
Vučić: Za Priboj vidim veliku budućnost, za Prijepolje još treba da se uradi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Привремена измена саобраћаја у одређеним улицама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.