Пена парти за најмлађе следеће суботе у БИГ-у

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jul.2023, 10:37

Пена парти за најмлађе следеће суботе у БИГ-у

Спремите се за незаборавно поподне у суботу 5. августа од 17 до 20 часова, на централном паркингу Биг шопинг центра! Фото: Илустрација Феноменална журка за најмлађе је у плану, са пуно пене, узбудљивим анимацијама и врхунском музиком.
Не заборавите да понесете свој омиљени купаћи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << костим и донесете добро расположење! Очекује вас фантастична забава на отвореном и ђускање у пени уз највеће летње хитове.
Dešavanja u Novom Sadu u avgustu mesecu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пена парти за најмлађе следеће суботе у БИГ-у се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.