Џонатан Болинги нови играч Војводине

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 13:07

Џонатан Болинги нови играч Војводине

Џонатан Болинги од данас је нови члан ФК Војводина! Фото: ФК Војводина У питању је 29-годишњи интернационалац из Демократске Републике Конго, за чију је репрезентацију од 2014. одиграо 34 утакмице и постигао девет голова.
Он у Вошу стиже из тајландског Бурирам јунајтеда, за који >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је током протекле две сезоне на 53 утакмице дао 26 голова. Такође, он је са Бурирамом освојио чак шест трофеја, две титуле и по два ФА и Лига купа Тајланда.
Претходно је имао и богато искуство у Белгији, где је од 2017. до 2020. наступао за Стандард из Лијежа, Мускрон, Антверпен и Еупен, да би потом ишао на позајмице у турски Анкарагучу и швајцарску Лозану.
Болинги је висок 190 центиметара, покрива позиције левог крила и централног нападача, и одмах ће се прикључити екипи Радослава Батака.
Он је са Војводином потписао уговор на две године.
Mitrović: Dali smo maksimum; Rašović: Iskorak u odnosu na prošlu godinu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Џонатан Болинги нови играч Војводине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.