Новосађака Дуња Вуковић донела бронзу са Међународне хемијске олимпијаде

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 12:32

Новосађака Дуња Вуковић донела бронзу са Међународне хемијске олимпијаде

Српски средњошколци освојили су три медаље и једну похвалницу на угледном такмичењу из хемије за средњошколце – Међународној хемијској олимпијади. Фото: Друштво хемичара Србије Такмичари су се из Цириха вратили са једном сребрном и две бронзане медаље, као и једном похвалницом.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Сребром се окитио ученик Математичке гимназије у Београду, Урош Полексић, а Јанко Поповић из Математичке гимназије и Дуња Вуковић из Гимназије “Јован Јовановић Змај” у Новом Саду попели су се на бронзана постоља. Похвалницу је добио Душан Ђурђевић, из Гимназије у Ћуприји.
На Међународној хемијској олимпијади учествовало је 348 такмичара из 89 земаља.
Humanitarni ponedeljak na Štrandu za Andreja Glavonjića

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосађака Дуња Вуковић донела бронзу са Међународне хемијске олимпијаде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.