Сутра почиње реконструкција нове деонице Булевара ослобођења

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jul.2023, 17:16

Сутра почиње реконструкција нове деонице Булевара ослобођења

У суботу, 29. јула, почињу радови на следећој деоници Булевара ослобођења. Поправка коловозне конструкције изводиће се на десној коловозној траци деонице од Булевара Јаше Томића до Булевара краља Петра I. За време извођења радова, чији се завршетак очекује средином идуће недеље, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << саобраћај ће се одвијати двосмерно у супротној траци, са ограничењем брзине на 30km/h.
Радови на поправци коловоза на десној траци навоза на мост и у тунелској цеви биће завршени у суботу, 29. јула, када ће бити успостављено редовно одвијања саобраћаја на Мосту слободе. 
У току су и радови у Улици Јована Суботића који су условили потпуну обуставу саобраћаја од Кисачке до Улице Стефана Стефановића, а чији се завршетак, у зависности од временских услова,  очекује у недељу, 30. јула.
Апелује се на све учеснике у саобраћају да имају стрпљења и поштују саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова, као и да користе алтернативне правце како не би дошло до стварања превеликих гужви у саобраћају.
Poslednji petak najtoplijeg meseca u godini je stigao! ( petak, 28. jul)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра почиње реконструкција нове деонице Булевара ослобођења се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.