У току су радови на санацији штете у градским парковима

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jul.2023, 16:30

У току су радови на санацији штете у градским парковима

Град Нови Сад, ЈКП „Градско зеленило“ и Градска управа за заштиту животне средине, уз помоћ стручних институција (факултета и института), као приоритетну активност у наредних неколико дана спроводи све неопходне радње ради оспособљавања градских паркова. Након  рашчишћавања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јавних саобраћајница и обезбеђивања нормалног снабдевања електричном енергијом свих делова града, следећи приоритет је оспособљавање паркова за безбедно коришћење.
Радници ЈКП „Градско зеленило“ су у свим парковима и тренутно се специјалним машинама уклањају поломљене гране и оштећена стабла.
Циљ је да сачувају свако стабло које могу и да паркове врате у  стање безбедно за коришћење.
Из јавних предузећа апелују на Новосађане да паркове не користе док не објавимо да су безбедни за коришћење.
Тренутно је у функцији парк код Ранжирне станице, а у наредних неколико дана оспособићемо и све остале градске паркове.
Овим путем истичемо да ће Град Нови Сад спровести велику акцију садње стабала на јесен уз  помоћ стручњака са Новосадског универзитета и на тај начин покушати да умањи штету која је начињена у нашем граду.
 
Evo na kojoj lokaciji se privremeno ukida autobusko stajalište

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У току су радови на санацији штете у градским парковима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.