Хуманитарни базар за Ленку протекао у добром расположењу Новосађана, а посебно одушевио најмлађе (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jul.2023, 09:00

Хуманитарни базар за Ленку протекао у добром расположењу Новосађана, а посебно одушевио најмлађе (ВИДЕО)

Шести по реду Хуманитарни базар за Ленку Лазаревић протекао је у добром расположењу, а посебно је одушевио програмом најмлађе посетиоце. Фото: Градске инфо Хуманитарни базар за Ленку Лазаревић У Дунавској улици, испред Градске библиотеке, група грађана на челу са Аном Пантић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Бернад, Мирјаном Ковачевић, Мајом Иконић, Драганом Тошић и Бранком Мандић организовала је, сада већ редовни, шести Хуманитарни базар за Ленку Лазаревић.
Хуманитарни базар је почео јуче, 27. јула, са почетком у 18.00 часова, а привукао је бројне пролазнике.
На базару је било могуће послужити се расхлађеним пићем и посластицама, у чијој припреми су учествовали сви заинтересовани грађани. Поред хране и пића, на базару се могла пазарити књига или неку другу потрепштина, али и погледати како се најмлађи забављају уз добар аниматорски програм који се изнова и изнова организује за њих.
Фото: Градске инфо Помоћ за Ленку се прикупљала кроз добровољне прилоге, у минималном износу од 200,00 динара. Ленка је двогодишња девојчица из Новог Сада која пати од акутне леукемије лимфобластних ћелија, која поред тога што прима терапију у иностранству, мора и да обави трансплатацију коштане сржи. Њено лечење кошта, а како из саме организације наводе, надају се да ће сви заједно успети да сакупе новац за Ленку.
Фото: Градске инфо Више о томе шта се све можете пронаћи на Хуманитарном базару погледајте у видео запису у коме се грађанима обраћа једна од организаторки, Ана Пантић Бернад.

Humani Novosađani organizuju još jedan bazar za sugrađanku Lenku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хуманитарни базар за Ленку протекао у добром расположењу Новосађана, а посебно одушевио најмлађе (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.