Представници Ренмин универзитета из НР Кине посетили универзитет у Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jul.2023, 14:27

Представници Ренмин универзитета из НР Кине посетили универзитет у Новом Саду

Четворочлана делегација Ренмин Универзитета из Народне Републике Кине (Renmin University of China) предвођена проф. др Јанг Хуилином, директором Центра за европске студије, посетила је Универзитет у Новом Саду. Фото: PrtSc/Универзитет у Новом Саду Делегацију Центра за европске студије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ренмин Универзитета су такође чинили и проф. др Чен Јуе, директор академског одбора, проф. др Јан Јин, извршни директор Центра за размену и проф. др Гуан Конгвен, међунарнодни програм менаџер.
Делегацију су примили ректор Универзитета проф. др Дејан Мадић и проректор за међународну сарадњу проф. др Сабина Халупка Решетар. Сусрету су такође присуствовали и проф. др Бојан Лалић, директор Института за Појас и пут и Бранислав Богојевић са Факултета техничких наука.
Током састанка разматране су могућности сарадње Универзитета у Новом Саду и Ренмин Универзитета, једног од најбољих кинеских универзитета, посебно познатог по изврсности у областима друштвених и хуманистичких наука, информационих технологија и заштите животне средине.
Међу више од 3.000 универзитета у НР Кини, Ренмин Универзитет заузима веома високо место, рангирајући се традиционално међу најбољих 20, а према Шангајској листи се у области економских наука налази између 100 и 150 најбољих универзитета на свету.
Pokrajinski zaštitnik građana u poseti univerzitetu u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представници Ренмин универзитета из НР Кине посетили универзитет у Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.