Хумани Новосађани организују још један базар за суграђанку Ленку

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 18:44

Хумани Новосађани организују још један базар за суграђанку Ленку

Група грађана окупљена испред Градске библиотеке у Новом Саду организује у четвртак, 27. јула, шести по реду Хуманитарни базар за суграђанку Ленку Лазаревић. Фото: Уступљене фотографије Базар ће се одржати у периоду од 18 до 21 час испред Градске библиотеке, у Дунавској 1. Хумане >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Новосађанке Хуманост овог типа није страна Новосађанима. Како би двогодишњој Ленки Лазаревић која болује од акутне леукемије лимфобластних ћелија помогли да настави са лечењем у иностранству, група девојака са великим срцем организовале су базар са циљем да прикупе што већи новчани износ.
Први базар организован је пре скоро два месеца, а од тада па до данас све је већи број заинтересованих грађана који се се овој акцији придружују.
Девојке организатори Хуманитарног базара за Ленку Лазаревић су: Ана Пантић Бернад, Мирјана Ковачевић, Маја Иконић, Драгана Тошић и Бранка Мандић.
Фото: Уступљене фотографије Хуманитарни базар пун догодовштина за најмлађе Организатори овог базара су се потрудили да сваки наредни базар буде све занимљивији. Тако да поред укусне хране коју су доносили и сви занитересовани, на базару су се појавиле и маскоте омиљених цртаних јунака, аниматори, као и тобогани за децу.
Да је центар Новог Сада, постао стециште не само забаве, већ и хуманости сведоче ове девојке и сви добри људи спремни да уједињени помогну малој Ленки.
Фото: Уступљене фотографије Помоћ маленој Ленки Ленка Лазаревић из Новог Сада болује од акутне леукемије лимфобластних ћелија која јој је установљена са годину дана. Недуго након лечења своје болести у Новом Саду, Ленки је ове године установљено рецидив коштане сржи и ЦНС рецидив.
Да би се наставило лечење ван граница наше земље, али и обавила трансплатација коштане сржи потребно је скупити преостали део новаца.
Досадашњим базарима прикупљено је преко милион динара, а надамо се да ће и остали бити подједнако успешни.
Ленки Лазаревић је могуће помоћи и преко фондације Буди хуман, донирањем смс на број 3030 са текстом 1491 или директним уплатама на следеће рачуне:
 динарски – 160-6000001670755-65 девизни- 160-6000001671193-12 IBAN: RS35160600000167119312 SWIFT/BIC: DBDBRSBG Most slobode i tunel u novom ruhu, uskoro (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хумани Новосађани организују још један базар за суграђанку Ленку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.