Почела реконструкција платоа Музеја савремене уметности Војводине (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 18:28

Почела реконструкција платоа Музеја савремене уметности Војводине (ФОТО)

У Новом Саду је поред реконструкције великог броја улица започета и реконструкција платоа Музеја савремене уметности Војводине. За обнову је опредељено готово 62,5 милиона динара. Фото: Војводина уживо Према уговору, рок за извођење радова је 90 дана, а посао ће урадити новосадске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << фирме „Energy pro“, „Solaris pro-ing“ и „Protech integra“ .
Плато испред некадашњег Музеја револуције ће задржати свој основни облик какав има од шездесетих година, када је објекат саграђен.
Фото: Војводина уживо Према пројекту жути клинкер ће бити уклоњен у највећој мери и остаће само као декоративна линија, а остали део платоа ће бити бетониран. Испод ће бити постављене цеви које ће служити за грејање платоа ради топљења леда током зимских дана.
Фото: Војводина уживо Реконструкција подразумева и радове на хидроизолацији, атмосферској канализацији, уградњи нове металне ограде око платоа и у делу рампе.
 
Фото: Војводина уживо На платоу ће се поставити и клупе, замениће се постојеће вентилационе решетке и светларници у партеру, биће постављена и заштитна ограда око стабала.
Плато ће добити декоративну расвету, нову електроинсталацију и видео надзор.
Музејска радионица „Корњача са оклопом у облику срца, живи и плива кроз морска зрнца“ у Музеју Војводине

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почела реконструкција платоа Музеја савремене уметности Војводине (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.