Мост слободе и тунел у новом руху, ускоро (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 16:59

Мост слободе и тунел у новом руху, ускоро (ВИДЕО)

Лето је у свом пику, као и радови на реконструкцији новосадских улица, булевара, мостова, тунела… Иако је Нови Сад погодило незапамћено невреме, радови напредују и ускоро можемо очекивати Мост слободе и тунел у новох руху у пуном профилу. Фото: Војводина уживо Како напедују >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << радови, погледајте у видеу:

Завршени су радови на поправци коловозне конструкције на левој коловозној траци на Мосту слободе и у тунелу и од 20. јула, на мосту је успостављено редовно одвијање саобраћаја.
Фото: Војводина уживо Од 23. јула, радови се изводе на десној коловозној траци, од раскрснице са Улицом народног фронта према Сремској Каменици, док се двосмерни саобраћај одвија у супротној траци.
Радови се интензивно изводе и ускоро се очекује завршетак радова и пуштање Моста слободе и тунелске цеви у пуном профилу.
Фото: Војводина уживо Подсетимо, паралелно напредују радови и на рекострукцији Булевара Ослобођења, како и Успенске улице.
Gradonačelnik Đurić sa ministarkom Gojković obišao objekte na Petrovaradinskoj tvrđavi

Преузмите андроид апликацију.
 
 
 
Чланак Мост слободе и тунел у новом руху, ускоро (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.