Новосађани, данас нигде без кишобрана: Током целог дана облачно, осетно хладније, са пљусковима и грмљавином

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 10:27

Новосађани, данас нигде без кишобрана: Током целог дана облачно, осетно хладније, са пљусковима и грмљавином

Републички хидрометеоролошки завод Србије (РХМЗ) издао је најновију прогнозу за данас, према којој ће у Новом Саду током целог дана бити облачно, доста хладније, са местимичном појавом пљускова, грмљавине и града. Фото: Градске инфо Дуваће умерен и јак, северозападни ветар, уз >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << највише 23 степена, што је скоро 15 степени ниже у односу на јучерашњи дан.
Према објављеној прогнози, данас током целог дана у Новом Саду биће облачно, ветровито и осетно свежије са пљусковима и грмљавином. Могуће су и краткотрајне временске непогоде са градом, великом количином падавина за кратко време и олујним ветром који може достизати и ударе орканске јачине.
Фото: РХМЗ Биометеоролошке прилике утицаће неповољно на све осетљиве особе, нарочито на срчане болеснике, астматичаре и хипертоничаре. Саветује се смањена физичка активност и заштита од УВ зрачења. Очекиване метеоропатске реакције су умор, раздражљивост и смањена концентрација.
Da li nam je svima potreban predah? (sreda, 26. jul)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосађани, данас нигде без кишобрана: Током целог дана облачно, осетно хладније, са пљусковима и грмљавином се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.