Водич за бруцоше: Студентски дом „Вељко Влаховић“ (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jul.2023, 09:01

Водич за бруцоше: Студентски дом „Вељко Влаховић“ (ФОТО)

Студентски центар обезбеђује смештај за 3.004 студената у студентским домовима. У осам домова у Новом Саду капацитет је 2.653 места. За студентски дом у Зрењанину је резервисано 208 места, а за студентски дом у Сомбору 143 места. Фото: Градске инфо До 10% од расписаног броја, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наменски је опредељено за смештај студената из осетљивих друштвених група. Студентски дом „Вељко Влаховић” је дом II категорије. Дом је изграђен 1974. године, а реновиран је 2006. године. Налази се на насељу Лиман I, у Улици др Симе Милошевића бр. 8, поред Студентског дома „Слободан Бајић” у Новом  Саду.
Структура станара дома је мешовита. Капацитет је 340 места. Све собе у дому су двокреветне.
Фото: Градске инфо Распоред соба, чајних кухиња и купатила је такав да студенти из две собе, њих четворо, користе једну чајну кухињу, један тоалет, док свака соба користи један умиваоник.
Туш кабину заједнички користе студенти из четири собе. Све собе у дому имају прикључак за интернет.
Фото: Градске инфо Студенти у дому могу користити читаоницу, а у приземљу дома налази се домски вешерај и продавница.
Узимајући у обзир саму локацију овог студентског дома, можемо слободно рећи да је овај дом уз „Слободана Бајића“ један од најпожељнијих за живот, ако питате студенте.
Фото: Градске инфо Студентима се у близини дома налазе све што им је потребно: студентска Менза, Завод за заштиту и здравље студената, факултети, Ђачко игралиште, Спенс. Такође, дом се налази близу кеја, а и купалиште Штранд се налази недалеко од студентског смештаја.
Фото: Градске инфо Лети су честа дружења на фонтани испред Бајића, па слободно време које имате између предавања, вежби и учења на факултету, увек је испуњено квалитетним садржајем.
Raspisan konkurs za smeštaj u studentskim domovima u Novom Sadu, Zrenjaninu i Somboru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Водич за бруцоше: Студентски дом „Вељко Влаховић“ (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.